QUERENCIA

Size Ulaşalım

    KVKK metnini okudum, anladım ve onaylıyorum.

    Long Beach'e Yönlendiren

    QUERENCIA

    • Eşşiz Konum
    • Çeşitli Daire Seçenekleri
    • Yatırım Potansiyeli
    • Sürdürülebilir ve Engelli Dostu Tasarım

    Masmavi Manzaralı Lüks ve Yatırım Fırsatları

    Kıbrıs’ın eşsiz plajlarına sadece 400 metre mesafede konumlanan Querencia, geleceğe ışık tutan bir yaşam alanı sunar. 365 gün süresince lüks ve tatil tadında bir yaşam vaat eden bu projede, dört blok içinde yer alan toplam 701 daire çeşitli seçenekler sunar. Proje, otel bloğu, lüks rezidansları, alışveriş caddesi ve yeme-içme alanları ile Karma Proje Konsepti’nin tüm avantajlarını bir araya getirir.

    Querencia’nın sürekli değer kazanan bir yatırıma dönüşmesini sağlayan etmenler arasında, 5 yıldızlı otel projelerine komşuluk, benzersiz deniz manzarası, özel tasarım ve çeşitli perakende alanları bulunmaktadır. Projenin çağdaş, bütünsel ve özgün tasarımı, büyük ebatlı porselen seramikler, ankastre duş sistemleri ve enerji verimliliği sağlayan özelliklerle iç mekanlara modern bir dokunuş katmaktadır.

    Querencia, sürdürülebilir çevre ve engelli dostu tasarımı ile öne çıkar. Enerjiyi verimli kullanma bilinciyle tasarlanan proje, özel gereksinimli bireylerin hayatını kolaylaştıracak alanlara sahiptir. Ayrıca, projenin peyzajında yeşil alanların bolluğu ve endemik bitkilerin kullanımı, doğayla uyumlu bir yaşam alanı yaratmayı hedefler. Querencia, Long Beach’e fantastik bir atmosfer katarken, çağdaş yaşamın ayrıcalıklarını ve yatırım fırsatlarını bir araya getiriyor.

    7 Yıldızlı Olanaklar

    7 Yıldızlı yaşam için gereken her şeyi sunan ayrıcalıklar.

    Doğayla İç İçe

    Özenle tasarlanmış topluluk alanları ve dinlendirici yeşil alanlar.

    Doğa Dostu Tasarım

    5 Yıldızlı otel ve casino, süpermarket, çocuk kulübü, spor alanları.

    7/24 Güvenlik

    Proje alanı 7/24 güvenlikler tarafından özenle takip ediliyor.

    Merak Ettiğiniz Her Şey için

    Aşağıdaki Formu Doldurun
    Size Ulaşalım

      KVKK metnini okudum, anladım ve onaylıyorum.